Onze bedrijven

De O. de Leeuw-groep bestaat naast de holding O. de Leeuw Groep BV uit de volgende zes voorraadhoudende handelsbedrijven: Leeuwbouw, IJzerleeuw, Teham Pongers, Geertsema Staal, Leeuwtechniek en Hattemleeuw met in totaal meer dan 150 medewerkers.

De verschillende individuele bedrijven uit de O. de Leeuw-groep hebben een grote mate van zelfstandigheid. Ieder bedrijf heeft een eigen marktpositie veroverd. Dankzij hun zelfstandigheid kunnen de bedrijven snel en flexibel inspelen op de specifieke wensen en behoeften van hun klanten.

Leeuwbouw

Leeuwbouw uit Zwolle heeft als motto ‘Uw totaalleverancier voor tijdwinst in de bouw en industrie’. Met een zeer breed pakket aan ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwkeetbenodigdheden en daarmee samenhangende diensten zoals reparatie en keuringen van gereedschappen, richt zij zich op de bouw en de industrie. Leeuwbouw heeft daarnaast een speciale afdeling voor rvs, aluminium en koper met een zaagmachine en een folie installatie, waardoor ook op specifieke klantenwensen snel kan worden ingespeeld. Via de vernieuwde webshop kunnen klanten ook buiten werktijd hun orders doorgeven.

Ga naar de website

IJzerleeuw

IJzerleeuw is dé voorraadhoudende staalgroothandel uit Zwolle met een breed assortiment staal en buizen. Klanten binnen een straal van negentig kilometer rond Zwolle krijgen gegarandeerd de volgende dag geleverd. IJzerleeuw heeft een moderne zaagboorstraat en een straalinstallatie, waardoor ook bewerkte materialen snel geleverd kunnen worden. De klanten van IJzerleeuw lopen uiteen van het professionele staalbouwbedrijf tot de ambachtelijke siersmid.

Ga naar de website

Teham Pongers

Teham Pongers is dé regionale voorraadhoudende staalleverancier uit Hengelo met als motto ‘Voordat u het nodig heeft, hebben wij het op voorraad’. Met een breed assortiment staal, buizen, rvs- en aluminiumproducten levert Teham Pongers aan machinefabrieken, de metaalverwerkende industrie, constructiebedrijven en onderhoudsbedrijven. Teham Pongers werkt klantgericht en levert razendsnel staal op de juiste maat.

Ga naar de website

Geertsema Staal

Geertsema Staal is sinds 1873 de regionale voorraad-houdende staalgroothandel uit Winschoten met een breed assortiment aan staal, buizen, buiscomponenten, ijzerwaren en rvs- en aluminiumproducten. Geertsema is klantgericht en levert met inzet van haar zaagmachine ook staal op maat en garandeert bovendien levering binnen 24 uur. De klanten van Geertsema Staal variëren van constructiebedrijven en machinefabrieken tot de technische diensten van de industrie.

Ga naar de website

Leeuwtechniek

Leeuwtechniek is als leverancier de verbindende schakel voor hydraulische en pneumatische componenten en is sinds 2013 gevestigd in een gloednieuw pand in Zwolle. Leeuwtechniek levert niet alleen deze componenten van gerenommeerde fabrikanten, maar maakt ook slangen op maat en kan deze vervolgens testen en voorzien van een certificaat. Een breed scala aan klanten waardeert de deskundige advisering en de snelle uitvoering van orders. Bestellen via de webshop is ook mogelijk.

Ga naar de website

Hattemleeuw

Hattemleeuw is dé regionale voorraadhoudende groothandel voor de technische professional, met een breed assortiment buizen, buiscomponenten in zowel koolstofstaal als rvs, TeCe kunststof leidingsystemen en bevestigingsmaterialen. Hattemleeuw levert snel en maakt het klanten makkelijk om te bestellen via haar webshop. Klanten van Hattemleeuw zijn onder meer installatiebedrijven, machinefabrieken, scheepswerven, constructiebedrijven en de technische diensten van de industrie.

Ga naar de website